The Guitar Company voor deskundige reparaties en onderhoud

Reparatie

Voor deskundige reparaties en onderhoud ben je bij The Guitar Company aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan reparaties; van een gebroken headstock tot een simpele onderhoudsbeurt. Bij onze vakman is jouw gitaar of basgitaar in goede handen.

Twijfel niet en neem contact met ons op voor een gratis advies en vrijblijvende offerte via workshop@theguitarcompany.nl of +31 6 47 86 45 13

Voordat er een prijsopgave kan worden gemaakt moeten we het instrument eerst goed bekijken.

Gitaar afstellen & onderhoudsbeurt

Een gitaar moet goed voelen en lekker bespeelbaar zijn. Het is dan ook essentieel om je gitaar goed af te laten stellen. Bij ons wordt het instrument naar jouw persoonlijke wensen afgesteld. De gitaar zal compleet worden nagelopen van de tuners tot aan de bridge. Niets wordt overgeslagen.

Frets

Ongewenste bijgeluiden komen vaak voor als een gitaar intensief gebruikt wordt. Deze ‘fretbuzz’ is in de meeste gevallen te verhelpen door de frets te vlakken. De frets vlakken is enkel mogelijk als de frets niet compleet versleten zijn. Is de slijtage te groot dan is het tijd om de gitaar opnieuw te laten fretten. Beide reparaties kan The Guitar Company uitvoeren.

Reparaties

Is er een breuk in je kostbare instrument gekomen? Geen zorgen, in de meeste gevallen kunnen wij dit onzichtbaar wegwerken. Maar ook gebroken halzen, scheuren in de body, gebroken topkam etc. vallen onder onze reparaties.

Elektronica & customizing

Wil je een krakende potmeter vervangen? Of wil je het brugelement van je Les Paul laten vervangen door een Seymour Duncan SH1n ‘59? Het kan allemaal! De opties zijn eindeloos.