Voor reparatie, onderhoud en modificatie van gitaren en gitaarversterkers

Reparatie, modificatie en onderhoud gitaarversterker

Maakt je versterker geluiden die hij niet dient te maken? Of erger nog, helemaal geen geluid meer? Ook hiervoor ben je bij The Guitar Company aan het juiste adres. Wij repareren of modificeren jouw versterker geheel naar jouw wens. Ook voor regulier onderhoud zoals het vervangen van buizen kun je bij ons terecht.

Onze voorliefde ligt bij buizenversterkers, maar ook voor overige muziekapparatuur kun je altijd contact met ons opnemen om te kijken of we iets kunnen betekenen.

We maken altijd eerst kosteloos een analyse van wat de modificatie of reparatie inhoudt. Vervolgens ontvang je vooraf een overzicht van de te maken kosten. Pas na akkoord zullen we aan de slag gaan met de werkzaamheden.

Neem contact op voor de mogelijkheden en wij geven een passend advies of vrijblijvend offerte.

Reparatie, modificatie en onderhoud gitaar

Een gitaar moet goed voelen en nog belangrijker goed bespeelbaar zijn. Het is hierbij essentieel dat de gitaar juist is afgesteld. Bij The Guitar Company wordt jouw gitaar volledig afgesteld en schoongemaakt, van tuners tot aan de brug wordt alles nagelopen.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor modificaties aan jouw gitaar. Vervanging van onderdelen zoals elementen, brug, tuners, etc, het aanbrengen van coil split of andere aanpassingen.

Neem contact op voor de mogelijkheden en wij geven een passend advies of vrijblijvend offerte.