Wij verzenden wereldwijd

Steeds vaker versturen we gitaren en aanverwanten naar het buitenland. The Guitar Company levert gitaren, versterkers, pedalen en accessoires bij jou aan de deur. We verzenden wereldwijd met FedEx. Neem contact op via info@theguitarcompany.nl voor een prijsopgave.

Wie verzend mijn pakket?
Door onze goede ervaringen met FedEx verzenden wij uitsluitend met FedEx. FedEx biedt een optimale betrouwbaarheid en professionaliteit.

Packaging
De gitaren die wij verzenden worden verstuurd in een 7mm dubbelwandige kartonnen doos met afmeting; 125cm x 25cm x 55cm. Ieder item dat The Guitar Company verlaat is professioneel ingepakt en verzekerd voor het aankoopbedrag. De factuur wordt ook in de doos gevoegd. We versturen wekelijks gitaren, versterkers etc. dus wij zorgen ervoor dat je spullen heel aankomen!

Levertijd
Door onze goede connecties met FedEx kunnen wij vaak na betaling dezelfde dag nog verzenden. Als er om de een of andere manier vertraging heeft plaatsgevonden dan lichten wij je uiteraard binnen 24 uur in.

Track and trace code
Bij al onze verzonden paketten krijg je een track and trace code, zodat je gemakkelijk en snel het pakket kunt volgen.

Verzendingen buiten de EU
Voor verzendingen buiten de EU worden vaak douane kosten gerekend. Deze kosten zullen vallen op u, de klant, en niet op The Guitar Company.

Item defect ontvangen?
Samen komen we eruit! Neem contact op met info@theguitarcompany.nl en samen gaan we opzoek naar een passende oplossing.

*** Wij verzenden enkel gitaren uit onze eigen collectie ***