The Guitar Company

5 star rating op Google & Reverb
Wereldwijde verzending
Verzending binnen 1 a 2 werkdagen
Verzending binnen 1 a 2 werkdagen

Veelgestelde vragen.

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Bij The Guitar Company beschikken wij over een pinapparaat. Je kunt dus veilig en eenvoudig afrekenen.

Voordat we een realistische prijs aan de gitaar kunnen hangen doen we onderzoek naar het instrument. Wat is de huidige marktwaarde? Dit hangt uiteraard af van een aantal zaken, zoals de staat van het instrument, eventuele benodigde reparaties, zeldzaamheid, leeftijd enzovoort. De uiteindelijke prijs van de gitaar wordt bepaald in samenspraak met u als verkoper.

Laten we vooropstellen dat wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid omgaan met uw gitaar. Al onze gitaren worden bewaard in een beveiligde ruimte met climate controle. De gitaren verlaten de ruimte alleen wanneer iemand concreet voor dit instrument komt. Vervolgens wordt de gitaar enkel onder toezicht van The Guitar Company bespeeld. Indien nodig worden tijdens het verblijf van de gitaar de snaren tijdig vervangen. Mocht er om wat voor reden dan ook schade ontstaan aan de gitaar, dan is The Guitar Company hiervoor aansprakelijk en zorgen we dat de schade wordt hersteld.

Dit kan via de pin of per bankoverschrijving. Gitaren worden pas meegenomen zodra de betaling binnen is.  bankoverschrijving op locatie.

Dat zijn internationale afkortingen voor koffertypes. Zo staat OHSC voor Original Hard Shell Case, wat staat voor de originele koffer. HSC staat voor Hard Shell Case; dat staat voor niet-originele koffer.

Graag! Vul dit formulier in. Na het lezen van je aanvraag zullen wij vervolgens ons best doen om je op de hoogte te stellen wanneer wij een dergelijke gitaar tegen het lijf lopen. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden.

Nee, alleen tweedehands en vintage gitaren.