Collings D1H

Kan je het antwoord op je vraag niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op

FAQ

Is het mogelijk om te pinnen bij The Guitar Company?
Bij The Guitar Company beschikken wij over een pinapparaat. Je kunt dus veilig en eenvoudig afrekenen.

Welke prijs krijg ik voor mijn gitaar?
Voordat we een realistische prijs aan de gitaar kunnen hangen doen we onderzoek naar het instrument. Wat is de huidige marktwaarde? Dit hangt uiteraard af van een aantal zaken, zoals de staat van het instrument, eventuele benodigde reparaties, zeldzaamheid, leeftijd enzovoort. De uiteindelijke prijs van de gitaar wordt bepaald in samenspraak met u als verkoper.

Wat gebeurt er bij beschadiging van mijn gitaar?
Laten we vooropstellen dat wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid omgaan met uw gitaar. Al onze gitaren worden bewaard in een beveiligde ruimte met climate controle. De gitaren verlaten de ruimte alleen wanneer iemand concreet voor dit instrument komt. Vervolgens wordt de gitaar enkel onder toezicht van The Guitar Company bespeeld. Indien nodig worden tijdens het verblijf van de gitaar de snaren tijdig vervangen. Mocht er om wat voor reden dan ook schade ontstaan aan de gitaar, dan is The Guitar Company hiervoor aansprakelijk en zorgen we dat de schade wordt hersteld.

Hoe kan ik bij jullie betalen?
Dit kan via pin of per bankoverschrijving. Gitaren worden pas meegenomen zodra de betaling binnen is.

Waar staat de gehele collectie gestalt?
Vanwege veiligheidsredenen staat de gehele collectie op een andere locatie. Op afspraak kun je uiteraard iedere gitaar uit onze collectie bekijken en bespelen. Geef vooraf even aan welke gitaren je wilt testen en we zorgen dat deze aanwezig zijn als je komt.

Wat betekenen de afkortingen OHSC en HSC?
Dat zijn internationale afkortingen voor koffertypes. Zo staat OHSC voor Original Hard Shell Case, wat staat voor de originele koffer. HSC staat voor Hard Shell Case; dat staat voor niet-originele koffer.

Zouden jullie mij een melding kunnen geven zodra er een bepaalde gitaar binnen komt?

Graag! Vul dit formulier in. Na het lezen van je aanvraag zullen wij vervolgens ons best doen om je op de hoogte te stellen wanneer wij een dergelijke gitaar tegen het lijf lopen. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden.

Kan ik een gitaar reserveren?
We begrijpen dat je nog rustig wilt nadenken over de aanschaf van een instrument. Het is immers een hele uitgave. Daarom geven we de mogelijkheid om na bezichtiging/testen van het instrument de gitaar drie dagen voor je te reserveren. Op die manier houd je kosteloos de eerste optie op de koop.

Repareren jullie ook gitaren?
Wij willen je graag adviseren bij de reparatie van een instrument. Bij The Guitar Company werken wij met een vaste reparateur en brengen u graag met hem in contact. We treden hier echter niet als intermediair op en vragen hier dus geen commissie voor.

Verkopen jullie ook nieuwe gitaren?
Nee, alleen tweedehands en vintage gitaren.