We genieten van de verhalen van andere verzamelaars over hun instrumenten

Over ons

The Guitar Company is een initiatief van Erwin van Waardenburg. Erwin verzameld al jaren (vintage) gitaren. Toen het te veel van zijn tijd in beslag ging nemen, besloot hij het professioneel aan te pakken. Erwin houdt van het delen van kennis en passie op dit gebied en geniet van de verhalen van andere verzamelaars en liefhebbers over hun instrumenten. Niets mooier dan de juiste eigenaar bij een gitaar vinden!

Erwin van Waardenburg
erwin@theguitarcompany.nl

Erwin begon op jonge leeftijd met gitaar spelen. Hij is begonnen met een oude Silvertone en vijftien jaar (en tientallen gitaren) later heeft hij een leuke collectie met voornamelijk vintage Gibson gitaren.

Door de jaren heen heeft Erwin een breed scala aan gitaren gehad. Door al deze ervaringen heeft hij een goede kijk ontwikkeld op het gebied van originaliteit en bespeelbaarheid. Erwin kan je dan ook breed adviseren op de zoektocht naar de Holy Grail!

“Op 15-jarige leeftijd kocht ik mijn eerste vintage Gibson (Gibson SG Special uit 1971). Vanaf dit moment was ik verkocht aan vintage gitaren en ben ik me steeds verder gaan verdiepen en specialiseren in vintage en high-end gitaren.”

Photo by Jacques Masy