The Guitar Company

5 star rating op Google & Reverb
Wereldwijde verzending
Verzending binnen 1 a 2 werkdagen
Verzending binnen 1 a 2 werkdagen
Wereldwijde verzending
Verzending binnen 1 a 2 werkdagen

De specialist in vintage & high-end gitaren.

Wij zijn gepassioneerd door gitaren en delen deze passie graag met andere gitaristen. Bij ons vind je altijd een ruime keuze aan vintage gitaren op voorraad.

Wij houden van het delen van kennis en passie.

Als verkoper van vintage gitaren weten we dat vertrouwen essentieel is. Daarom zijn we altijd transparant in onze communicatie en makkelijk bereikbaar. We bouwen graag duurzame relaties op met onze klanten.

Wij geloven dat het kopen van een vintage gitaar leuk en ongedwongen moet zijn. Bezoek onze gezellige winkel in Rijsbergen, nabij Breda, of bekijk onze onze zorgvuldig samengestelde online collectie. Je kunt erop rekenen dat je te maken hebt met een expert die houdt van deze bijzondere instrumenten.

Ben je op zoek naar een betrouwbare dealer van vintage gitaren? Zoek dan niet verder. Ontdek vandaag nog wat ons bijzonder maakt.

EIGENAAR THE GUITAR COMPANY

Erwin van Waardenburg

The Guitar Company is opgericht door Erwin van Waardenburg, een gepassioneerde verzamelaar van vintage gitaren. Erwin verzamelt al sinds zijn vroege jeugd deze unieke instrumenten en geniet ervan zijn kennis en passie met anderen te delen. Hij vindt het geweldig om de verhalen van andere verzamelaars en liefhebbers te horen en niets is voor hem mooier dan het vinden van de perfecte eigenaar voor elke gitaar.

Erwin’s liefde voor gitaren begon op zijn twaalfde, toen hij na een hele zomer werken een Gibson SG Special uit 1972 kocht. Nu, meer dan twintig jaar en vele gitaren later, heeft hij een indrukwekkende collectie opgebouwd met een sterke focus op vintage Gibson-gitaren.

Door de jaren heen heeft Erwin een breed scala aan gitaren in handen gehad. Deze ervaringen hebben hem een scherp oog gegeven voor de originaliteit, klank en bespeelbaarheid van gitaren. Zijn expertise stelt hem in staat om je uitgebreid te adviseren in jouw zoektocht naar de ultieme vintage gitaar, jouw eigen “Holy Grail”.

Bij The Guitar Company kun je rekenen op deskundig advies en een diepgaande passie voor vintage gitaren. Ontdek wat Erwin’s jarenlange ervaring voor jou kan betekenen op jouw muzikale reis.